Viitorul Constanta

Mircea Rednic, prezentat oficial la Viitorul

Sursă foto: https://www.fcviitorul.ro

Mircea Rednic este oficial noul antrenor al echipei FC Viitorul Constanta.

Tehnicianul Mircea Rednic a luat miercuri primul contact cu formația dobrogeana, după ce ieri a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.

Alături de Gheorghe Hagi și președintele clubului, Gheorghe Popescu, noul antrenor principal al Viitorului a vizitat astăzi Baza Sportivă și a discutat cu jucătorii, urmând ca de joi să conducă și prima ședință de pregătire.

''Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul. Discuțiile au durat foarte puțin. Când m-a sunat Gică, am spus imediat ''da'' ținând cont și de condițiile foarte bune de pregătire de aici, de lot, pentru că Viitorul are jucători de calitate, cu cel puțin un an în Liga 1, de ambițiile care sunt aici. Un alt motiv a fost și stabilitatea financiară'' a declarat Mircea Rednic e pentru site-ul clubului Viitorul.

"Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off, pentru că Viitorul nu a reușit acest lucru sezonul trecut, deși, așa cum am afirmat și când eram la Iași, era o formație care merita acest lucru. Mă voi reîntâlni aici și cu Matei și Dussaut pe care i-am pregătit la Dinamo, respectiv cu Luckassen pe care l-am avut la Iași, și ei mă cunosc. Sunt exigent și se pot exprima mult mai bine decât au făcut-o în acest început de campionat", a mai spus Rednic.

Despre numirea lui Rednic in postul de antrenor a vorbit si Gheorghe Hagi, patronul echipei Viitorul.

''Un antrenor cu multă experiență, un câștigător pentru că a obținut multe trofee importante atât ca jucător cât și apoi ca antrenor. Este unul dintre cei mai buni antrenori români și aveam nevoie de experiența lui", a spus Hagi.



Mircea Rednic, prezentat oficial la Viitorul