Viitorul Constanta

Hagi vrea treaca la un nivel superior cu Viitorul. Ambitii europene la orizont

Viitorul a adunat trei ani la rand cu prezente in cupele europene, dar pana acum rezultatele sunt mai degraba modeste.

O victorie acasa cu APOEL Nicosia, o calificare pierduta apoi in prelungiri cu aceeasi echipa, primul tur preliminar trecut in acest sezon si un egal aproape cat o victorie cu Vitesse Arnhem din Olanda.

Un palmares limitat pentru o echipa tanara, dar Gheorghe Hagi anunta ca vrea in viitor sa devina un nume cunoscut si in cupele europene.

Pentru a-si atinge noul obiectiv fostul mare international are nevoie de parteneri puternici alaturi de el in proiectul Viitorul.

Ideea nu este una noua si a mai fost vehiculata, insa pana acum Hagi s-a descurcat pe cont propriu limitandu-se la promovarea de tineri jucatori. Si strategia incepe sa-si arate roadele.

“Grupele europene vor veni cand voi avea parteneri financiari. Vreau sa am langa mine oameni si sa ne luptam pentru a fi cei mai buni. Daca nu se va intampla, asta e, ramanem la ce facem acum”, a spus Hagi la Digi Sport.

“Acum noua ani, cand am deschis Academia, am spus ca obiectivul este acela de a crea jucatori competitivi. Cred ca am facut ce trebuie, sunt pe drumul care trebuie si merg in continuare pe drumul meu”, a declarat Hagi.

Palmaresul celor de la Viitorul in cupele europene:

10 meciuri

2 victorii

3 egaluri

5 infrangeri

7 goluri marcate

22 goluri primite



Hagi vrea treaca la un nivel superior cu Viitorul. Ambitii europene la orizont