Viitorul Constanta

Hagi explica gestul imbratisarii lui Miriuta: “Mai facem si din astea, sa aducem bucurie”

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Gheorghe Hagi a oferit faza meciului la partida de Cupa Romaniei cu Hermannstadt cand, dupa golul de 3-2 marcat de Eric a sprintat si l-a imbratisat pe omologul sau Vasile Miriuta.

“Mai facem si din astea, toata ziua numai din astea cum faceam in copilarie, mai veseli, mai bucurosi”, a spus Hagi la Telekom Sport.

“Un meci frumos, suntem bucurosi ca am trecut. Asa sunt meciurile de Cupa, sunt mai deschise, nu exista presiune. Ambele echipe au incercat sa joace, echipa a jucat bine, a avut perioade bune. Stiam ca intalnim o echipa periculoasa pe faze fixe si contraatac. A fost bine”, a mai spus antrenorul patron de la Viitorul.

Despre brazilienii Rivaldinho si Eric

“E bine pentru ei ca au marcat. Au venit si au muncti o luna. In fiecare zi arata mai bine fizic. Ii asteptam, le dam timp si spatiu. Au dovedit ca sunt buni, ne-au ajutat”, a spus Hagi.

Viitorul s-a calificat pentru prima data in istorie in semifinalele Cupei Romaniei dupa 3-2 in deplasare cu Hermannstadt, finalista editiei precedente.Hagi explica gestul imbratisarii lui Miriuta: “Mai facem si din astea, sa aducem bucurie”