Viitorul Constanta

Gica Hagi este Rege si in Turcia. "Legenda clubului Galatasaray"

Gica Hagi a fost inclus duminica seara printre vedetele din toate timpurile ale clubului Galatasaray, fiind invitat sa dea si lovitura de start a partidei jucate acasa de Galata. Fostul mare jucator roman a fost descris in cuvinte mari de presa turca si ovationat la scena deschisa de suporterii turci.

"Leganda clubului Galatasaray a dat lovitura de start a partidei cu Fenerbahce", scrie presa turca de luni, descriind momentul in care fostul  capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei fost invitat sa inceapa meciul de duminica seara.

"Vreau sa multumesc tuturor fanilor din toata inima. Cred cam am trait impreuna momente frumoase. Din fericire, Galatasaray reuseste sa invinga de multe ori si isi face suporterii fericiti", a spus Hagi dupa meciul castigat de echipa sa de suflet din Turcia.

Ziarul turc Fanatik a scris ca evenimentul a fost "un tribut pentru legenda clubului Galatasaray".

Suporterii i-au scandat numele lui Hagi si i-au cerut sa vina in fata lor pentru a-l aplauda. Fanii Galatei nu pot uita ca alaturi de Hagi echipa lor a luat patru titluri de campioana a Turciei, o Cupa UEFA si o Supercupa a Europei.



Gica Hagi este Rege si in Turcia. "Legenda clubului Galatasaray"