Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi ramane misterios in privita lui Ianis

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Intrebat daca finala Cupei Romaniei de sambata cu Astra Giurgiu va fi ultimul meci pentru Ianis Hagi la Viitorul, Gheorghe Hagi a oferit un raspuns care lasa loc de interpretari.

"Nu putem vorbi asa. Are sanse foarte multe sa plece, dar nu e deocamdata nimic facut si asteptam meciul acesta. Dupa meci vom lua decizii, o sa incercam sa fim mai concreti", a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

In repetate randuri oficialii clubului Viitorul au indemnat cluburile care il doresc pe Ianis sa se grabeasca pentru a prinde un pret la oferta inaintea Campionatului European de tineret din aceasta vara.

"Ar fi bine sa se intample pana incepe treaba la lotul nationala. De se va face la inceput e bine, daca nu, vom vedea", a mai spus Hagi senior.

FCSB este echipa din Liga 1 care il doreste pe Ianis Hagi, insa tanarul mijlocas nu duce lipsa de oferte din strainatate si cel mai probabil va incerca o noua aventura peste hotare dupa cea mai putin reusita la Fiorentina.

Viitorul si Astra Giurgiu se dueleaza, sambata seara, in finala Cupei Romaniei, meci care va fi live text pe onlinesport.ro de la ora 20:00.



Gheorghe Hagi ramane misterios in privita lui Ianis