Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi aniversat in vestiar de jucatorii Viitorului

Sursă foto: https://fcviitorul.ro

Fostul mare international Gheorghe Hagi a implinit, marti, 54 ani, iar jucatorii formatiei sale, Viitorul Constanta, i-au facut acestuia o frumoasa surpriza.

Aceștia i-au oferit un tort cu ocazia împlinirii a 54 de ani, i-au urat La mulți ani, sănătate și împlinirea tuturor dorințelor.

Gheorghe Hagi a avut o cariera de jucator impresionanta, cu Real Madrid, Brescia, FC Barcelona si Galatasaray Istanbul pe cartea de vizita.

Trei trofee europene in palmares (doua Supercupe si Cupa UEFA), trei titluri in Romania si tot atatea Cupe, patru titluri in Turcia si doua Cupe a adunat Hagi ca jucator.

Capitan al echipei nationale in perioada Generatiei de Aur, Hagi a participat la trei turnee finale de Campionat European (1984, 1996, 2000) si alte trei turnee finale de Cupa Mondiala (1990, 1994, 1998).

In calitate de antrenor, Hagi a condus nationala Romaniei in 2001 ca prima lui experienta, a cucerit Cupa Turciei cu Galatasaray si in Romania a obtinut titlul cu Viitorul, o echipa pe care a cladit-o de la zero din resurse proprii declansand un adevarat fenomen in fotbalul romanesc.

Despre Hagi s-ar putea scrie romane, asa ca ne oprim aici. Sa ne traiesti Multi Ani, capitane!



Gheorghe Hagi aniversat in vestiar de jucatorii Viitorului