Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi a rabufnit dupa meciul cu Poli Iasi: ”Nu sunt jucaria voastra. A inceput lupta!”

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Viitorul a castigat in zece oameni cu Poli Iasi, scor 2-1, dupa ce a revenit de la 0-1 si a intors rezultatul pe final de meci cu un gol marcat de Rivaldinho in prelungiri.

Eliminat de pe banca tehnica pentru proteste si injurii, asa cum a considerat arbitrul de centru, Gheorghe Hagi a rabufnit la conferinta de presa.

”Ce, sunt jucaria voastra? Asta inseamna premeditare. Nu e un razboi intre noi si voi. Ca la carte trebuie sa arbitrati. Sa aduca video, maine sa aduca video.

”Imi doresc ca aceasta lupta din fata sa fie facuta pe fotbal. A inceput lupta. Nu vreau sa zic cum a zis seful Stelei, razboi, eu zic lupta. La razboi se intampla lucruri mai putin placute. Ii transmit eu ca la noi la fotbal se spune lupta si a inceput lupta.

”Lui Mihai ii transmit ca a avut o mare sansa de a castiga meciul cu un asemenea arbitraj. La fiecare atingere s-a dat fault pentru ei. E usor sa joci fotbal asa. Intre mine si el astazi a fost ala de sus si a dat Cezarului ce-i al Cezarului, adica aluia care a jucat fotbal.

”Sunt fericit, am dansat si cantat in vestiar. Convingerea mea este ca Viitorul deranjeaza, dar eu voi produce in continuare. Am o echipa gata de lupta. Sunt linistit ca am investit in tineri. Cineva m-a trimis pe drumul asta. Sunt aici sa-i ajut sa-si urmeze visele.

”Romanul nu are complexe, e destept, e bun, e campion, are inteligenta. Vreti sa ma alungati? Nu plec. Stau aici cu copiii sa muncesc. Bag si bani, nu plec. Voi face echipa buna si nu plec. Pun antrenor si raman aici. E tara si am jucat pentru ea, si am servit-o asa cum trebuie la nivelul cel mai mare”, a declarat Gheorghe Hagi.

Viitorul a ajuns la 21 de puncte si a egalat-o in fruntea clasamentului pe CFR Cluj.



Gheorghe Hagi a rabufnit dupa meciul cu Poli Iasi: ”Nu sunt jucaria voastra. A inceput lupta!”