Viitorul Constanta

Florin Cernat: "Este un vis implinit sa lucrez cu Regele". Obiectiv indraznet pentru Viitorul in noul sezon

Florin Cernat a semnat pe doi ani cu Viitorul, dupa ce a purtat discutii cu Steaua, si spune ca si-a vazut visul cu ochii sa lucreze alaturi de Gheorghe Hagi.

Cernat a asteptat un semn concret de la Steaua, echipa alaturi de care putea evolua in Champions League, dar interesul scazut manifestat pentru el l-a determinat sa aleaga pana la urma Viitorul.

“Nu prea am stat la discutii, pentru ca este un vis implinit pentru mine sa lucrez cu Hagi, cu “Regele”. Il admir pe Hagi de cand am inceput eu sa inteleg fotbalul mai bine. Este cel mai bun fotbalist roman si probabil ca acest lucru m-a facut sa ajung acolo, pe langa seriozitatea si siguranta pe care o prezinta”, a declarat Cernat la Dolce Sport.

Acesta a vorbit si despre tratativele pe care le-a purtat cu Steaua.

“Cu Steaua am avut o singura discutie, iar apoi n-am mai vorbit nimic. Ce a aparut ulterior nu este adevarat. Am asteptat Steaua, dar stiti cum e. Asteptam Steaua si pierdeam in alta parte. Cand am vazut ca nu mai este niciun interes am decis sa fac pasul. Au mai fost si alte oferte din Romania”, a mai spus Cernat.

Viitorul isi propune sa termine editia urmatoare de campionat pe locul sase in Liga 1.

[news-114249]



Florin Cernat: "Este un vis implinit sa lucrez cu Regele". Obiectiv indraznet pentru Viitorul in noul sezon