Liga 1

Victorie norocoasa pentru Viitorul in deplasare cu Pandurii

Viitorul a castigat cu 1-0, vineri seara, meciul disputat in deplasare cu Pandurii in uvertura etapei a 10-a din Liga 1.

Sutul lui Nedelcu de la peste 35 de metri scapat in propria poarta de Lazar a facut diferenta intr-un meci cu prea putine ocazii de gol.

Viitorul a dominat inceputul meciului si a trecut in trei randuri pe langa deschiderea scorului, Lazar avand interventii decisive la suturile lui Marin in doua randuri si Benzar.

Iancu a reluat peste poarta din pasa lui Boli, jucator care l-a depasit cu usurinta in flancul stang pe Antal.

Cea mai mare ocazie a gazdelor a fost irosita de Herea, al carui sut din minutul 32 a intalnit transversala. Pandurii au mai avut o sansa de gol la o centrare din corner nematerializata in gol de trei jucatori lansati in calea balonului. Cel mai aproape a fost Vasiljevici.

Cu aceasta reusita Viitorul obtine cel dintai succes in deplasare cu Pandurii din istoria confruntarilor directe. Echipa lui Gheorghe Hagi reusise pana acum doar trei remize de 1-1.

Viitorul urca pe trei in clasament in urma acestui rezultat si ajunge la 17 puncte prin care egaleaza CS Universitatea Craiova.

Pandurii raman pe sase cu 15 puncte, pozitie amenintata de CSM Poli (12 puncte), Gaz Metan (12), Voluntari (11), CFR Cluj (10).Victorie norocoasa pentru Viitorul in deplasare cu Pandurii