Liga 1

Victorie categorica pentru FCSB in meciul cu Voluntari. Se strange clasamentul la varf

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Etapa a 4-a din playoff s-a incheiat, luni seara, cu succesul categoric al celor de la FCSB in meciul cu FC Voluntari, scor 4-0 (2-0).

O victorie a ros-albastrilor care ii aduce pe acestia din nou la cinci puncte in urma liderului CFR Cluj.

Primele doua clasate se vor intalni etapa urmatoare in meci direct, in Gruia.

FCSB a inceput in forta partida disputata pe Arena Nationala si a deschis scorul prin Olaru, in minutul 5. Acesta a impins in poarta din cativa metri o minge venita din stanga si pe care Mamut n-a reusit sa o receptioneze asa cum isi dorise.

Ianis Stoica, revenit printre titulari la FCSB, a dublat avantajul echipei la care antrenorul Anton Petrea a urmarit meciul din tribuna oficiala fiind suspendat.

Edjouma l-a deschis in dreapta pe Ovidiu Popescu si acesta a pasat ideal la intalnire pentru aparitia lui Stoica in sase metri.

Repriza a doua meciul a curs in continuare intr-o singura directie, Florin Tanase trecandu-si in cont o dubla in minutele 70 si 78.

FCSB se apropie cu acest succes la cinci puncte de liderul CFR Cluj, echipa care a pierdut etapa aceasta in deplasare cu Universitatea Craiova (2-3).

Caseta tehnica

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Edjouma (Şut '46), Tănase (Dumiter '84) - I. Stoica (Cordea '46), Mamut (Oaidă '46), Oct. Popescu (Coman '81); Antrenor: Anton Petrea (n.r. - pe banca a stat secundul Mihai Pintilii).

FC Voluntari: Popa - Ciobotariu, Armaş, Tamaş, Briceag (Vlad '46) - Meleke (Fulop '46), Droppa (Tavares '74) - Ricardinho, Raţă, M. Lopes (Merloi '74)- Nemec (I.Gheorghe '62); Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Mamut '34, Radunovic '42, Şut '66 / Nemec '40.

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de Vladimir Urzică şi Ciprian Danşa.



Victorie categorica pentru FCSB in meciul cu Voluntari. Se strange clasamentul la varf