Liga 1

UTA revine de la 0-1 și provoacă prima înfrângere a sezonului pentru FCSB | Chiricheș s-a rupt la Arad

Sursă foto: https://www.facebook.com/uta1945arad/

După cinci victorii consecutive pentru FCSB a venit și prima înfrângere din actualul sezon competițional de Liga 1. UTA a întors scorul și s-a impus, cu 2-1, fiind favorizată și de un penalty ușor acordat de centralul George Găman la 1-0 pentru FCSB. Pantea și Coman au fost eliminați din tabăra bucureștenilor, echipă la care Chiricheș s-a accidentat cu un sfert de oră înaintea finalului.
Așa am trăit UTA - FCSB

Compagno a ratat prima ocazie a meciului, în minutul 3, când a trimis cu capul pe poarta după o centrare din dreapta.

Un minut mai târziu FCSB marca la Arad prin Coman cu un șut la colțul lung. Acesta a venit din spate la o pătrundere a lui Olaru, a preluat balonul și l-a învins pe Iacob cu un șut plasat.

Olaru a avut șansa golului de 2-0 în bocanc, dar nu a nimerit poarta, în minutul 8, după o pătrundere în careu.

Centralul George Găman a acordat apoi extrem de discutabil lovitură de la 11 metri pentru UTA la un presupus henț comis de Pantea. Acesta din urmă s-a ales cu un cartonaș galben care avea să cântărească în economia partidei.

Fabry a transformat de la punctul cu var pentru 1-1 din minutul 18.

Echilibrul numeric al meciului s-a rupt în minutele suplimentare acordate pentru prima repriză, când Pantea a comis un henț stupid ca ultim apărător.

Găman a scos fără ezitare cartonașul galben și l-a trimis mai devreme la vestiar pe fundașul dreapta al FCSB.

UTA a preluat conducerea din minutul 62. Cooper a profitat de o minge respinsă de Dawa și a trimis mingea sub transversală pentru 2-1.

Pentru FCSB meciul a curs din rău în mai rău. Chiricheş s-a accidentat cu un sfert de oră înaintea finalului, astfel că Ngezana a debutat la roș-albaștri, iar din minutul 82 echipa bucureșteană a rămas în nouă jucători.

Coman a primit al doilea cartonaș galben pentru o lovitură cu cotul în atac.

FCSB suferă prima înfrângere a sezonului, dar rămâne pe primul loc în clasament.

UTA ajunge la cota șapte puncte și peste trei zile va evolua în playoff-ul din Cupa României Betano.

Caseta tehnică

UTA: Fl. Iacob - D. Rodrigues, Stolnik, I. Markov, Aly Abeid – Fabry (Holst 90), Marku, Freitas (Carp 79) - R. Pop (C. Mihai 90), Cooper (Vucenovic 64), Stahl (D. Dumitraşcu 79). Antrenor: Mircea Rednic.

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheş (Ngezana 77), Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Djokovic (V. Creţu 77) – Miculescu (Oct. Popescu 46), Compagno (Radaslavescu 69), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: Stahl 13, Freitas 67, Stolnik 75, F. Iacob 86, Aly Abeid 86 / Pantea 17, 45+4, Compagno 63, Fl. Coman 75, 83.

Arbitri: George Cătălin Găman - Adrian Popescu, Raul Ghiciulescu.



UTA revine de la 0-1 și provoacă prima înfrângere a sezonului pentru FCSB | Chiricheș s-a rupt la Arad