Liga 1

UTA – Farul (18:30). Un nou inceput pentru “marinari”

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

Prima etapa din Liga 1 continua, duminica, cu meciul UTA Arad – Farul Constanta, o partida cu doua premiera.

Cotele oferite de BETANO
UTA - 2.27 | Egal - 3.35 | Farul - 3.20

Va fi prima partida cu spectatori pe noul stadion din Arad, o arena inaugurata in timp de pandemie, cand fotbalul se disputa cu portile inchise.

A doua premiera este data de revenirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnica a noii echipe Farul, o formatie rezultata dupa fuziunea dintre Viitoruls si Farul din Liga 2.

Gheorghe Hagi este antrenorul cu cele mai multe meciuri pe bancă în Liga 1, în dreptul acestuia fiind consemnate 229 de partide, 102 încheiate cu victorii şi 56 la egalitate.

UTA şi Viitorul s-au mai întâlnit de trei ori in editia precedenta de campionat, două jocuri încheindu-se la egalitate (ambele din sezonul regulat, 1-1 la Ovidiu, 0-0 la Arad), iar o partidă s-a terminat cu victoria arădenilor, scor 1-0 (pe 16 aprilie 2021).

Aradenii continua si in acest sezon cu Laszlo Balint pe banca tehnica. Este al treilea cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Doar Ilie Poenaru de la Academica Clinceni si Marius Croitoru de la FC Botosani au rezitat mai mult pana acum pe banca unei echipe de Liga 1.



UTA – Farul (18:30). Un nou inceput pentru “marinari”