Liga 1

Universitatea Craiova, victorie la Galați cu hattrick-ul lui Mitriță

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Mijlocașul Alexandru Mitriță a marcat trei goluri în succesul echipei din Bănie, scor 3-1, în deplasare cu Oțelul Galați.
Așa am trăit Oțelul Galați - Universitatea Craiova

Un meci care a început cu o întârziere de o oră din cauza terenului afectat de căderile de zapadă din ultimele ore și care a găsit echipa gazdă în avantaj după primele 45 de minute.

Alex Pop a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 20, acordată cu întârziere de centralul Horațiu Feșnic la un fault comis de Vladimir Screciu asupra lui Telles.

Universitatea Craiova a dominat partea secundă, lovind decisiv pe contraatac de trei ori prin Alexandru Mitriță, în minutele 53, 80 și 83.

Pentru Oțelul este a treia înfrângere suferită pe teren propriu în actuala ediție de campionat, după cele din meciurile cu FCSB și Farul.

Echipa din Bănie ajunge la două victorii din tot atâtea meciuri disputate cu bulgarul Ivaylo Petev pe banca tehnică.

Oltenii se mențin pe locul patru în clasament după această victorie.

Caseta tehnică

Oțelul: Dur Bozoancă – Zhelev (Adăscăliţei 62), J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Jardan (Ariel Lopez 69), Zivulic, Samuel Teles (I. Neagu 60) – Maciel (Fatai 60), Al. Pop, Bodişteanu (R. Tănasă 69). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Screciu, Raul Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu (Kurtic 85) – Danciu (Baiaram 85), A. Ivan (Roguljic 72), Al. Mitriţă – Koljic (Markovic 34). Antrenor: Ivaylo Petev.

Cartonaşe galbene: Zivulic 62, Fatai 82 / Screciu 19.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Valentin Avram.



Universitatea Craiova, victorie la Galați cu hattrick-ul lui Mitriță