Liga 1

Universitatea Craiova – Farul 1-2. Dubla lui Cojocaru a înclinat balanța în Bănie

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

În primul meci al etapei a 4-a din playoff campioana sezonului trecut Farul a câștigat pe terenul Universității Craiova, echipă care a deschis scorul.

Așa am trăit Universitatea Craiova - Farul

Ștefan Baiaram a punctat pentru gazde în minutul 4 după o fază de contraatac inițiată de Alexandru Crețu. Acesta a continuat cu Baiaram și decarul Craiovei a finalizat cu o scăriță la colțul scurt.

Farul a întors scorul până la pauză prin Ionuț Cojocaru. Mai întâi acesta a egalat cu un șut în forță din interiorul careului, pentru ca în prelungirile primei reprize să aducă Farul în avantaj după o fază de contraatac.

În partea secundă Universitatea Craiova a avut o bară transversală prin Elvir Koljic, în timp ce pentru Farul a fost anulat un gol la Rivaldinho pentru o poziție afară din joc.

După un început bun de playoff cu două victorii la rând pentru Universitatea Craiova sunt acum două înfrângeri consecutive.

Farul acumulează 29 de puncte și urcă cel puțin provizoriu pe locul patru în clasament, fiind la două puncte de locul secund ocupat de CFR Cluj.

În această etapă a 4-a din playoff se mai joacă meciurile Rapid - Sepsi și CFR Cluj – FCSB.

Caseta tehnică

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpăţînă, Maldonado (Zajkov ’56), Badelj, Bancu – Al. Creţu (Vlădoiu ’66), Mateiu (Houri ’46), Mekvabishvili (Koljic ’78) – Baiaram, Markovic (Ivan ’57), Mitriţă. Antrenor: Dragoş Bon.

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins (Sîrbu ’66), C. Ganea (Danuleasa ’46) – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan (Stoian ’66), L. Munteanu (Nedelcu ’75), Cojocaru (Rivaldinho ’65). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Bancu ’31, Markovic ‘45+4, Căpăţână ’68, Koljic ‘90+1 / Ganea ’12, Popescu ’69, Queiros ’86, Sîrbu ‘90+3.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinguleac, George Florin Neacşu.

 


Universitatea Craiova – Farul 1-2. Dubla lui Cojocaru a înclinat balanța în Bănie