Liga 1

Universitatea Craiova - Botosani 1-2. Al doilea esec pentru Reghecampf

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa Universitatea Craiova n-a reusit nici in partida cu FC Botosani sa depaseasca momentul delicat din debutul acestui sezon si a pierdut, scor 1-2, dupa ce a condus la pauza.

Inceputul de meci a fost unul tensionat in amintirea duelului din primavara, cand Silvian Cristescu a fost la un pas de bataie cu oamenii de rezerva ai Botosaniului.

Nervii au cedat inca din primele zece minute, dupa ce Balasa l-a tamponat serios pe Ongenda in propria jumatate.

Gustavo a avut prima reluare a gazdelor pe langa poarta (min.19). A urmat replica mai taioasa a oaspetilor la mingea trimisa cu capul de Roman alaturi din centrarea lui Tiganadu (min.27).

Universitatea Craiova a deschis scorul cu cinci minute inaintea pauzei prin brazilianul Gustavo. Demarcat in flancul drept, acesta a intrat in careu si a inscris cu un sut la coltul lung.

Un avantaj spulberat de FC Botosani imediat dupa pauza, cu doua goluri in patru minute.

Ongenda a egalat (min.49) cu o executie din interiorul careului dupa mai multe pase in preajma suprafetei de pedeapsa a gazdelor.

Papa a adus Botosaniul la conducere (min.53) cu o reluare spectaculoasa pe spate.

Universitatea Craiova a continuat sa joace la turatie redusa si Gustavo a fost singurul care a creat pericol la poarta adversa.

In minutul 66 brazilianul s-a infilatrat in spatele apararii oaspetilor si a trimis in plasa laterala.

Finalul meciului a adus doua mari ocazii pentru gazde si tot atatea interventii decisive din partea portarului Pap.

Acesta s-a opus providential cu o mana la sutul lui Gustavo dintr-o lovitura libera, pentru ca mai apoi sa respinga in transversala reluarea de cap a lui Koljic.

Botosani castiga pentru a doua oara la rand pe terenul Universitatii Craiova, dupa 1-0 in playoff-ul sezonului precedent.

Caseta tehnica

Universitatea: Lazar - Vlădoiu, Bălaşa (Fedele '63), Constantin, Bancu - Vînă (Cîmpanu '53), Nistor, Mateiu (Screciu '53) - Gustavo, Koljici, Baiaram (Ofosu '55). Antrenor Laurenţiu Reghecampf;

FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Chindriş, Edjouma - Papa, Ongenda (Patache '90+2), E. Florescu (Fili '85) - M. Roman (Sila '69). Antrenor Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Bălaşa '10, Koljici '12, Vlădoiu '22, M. Constantin '47, Screciu '81, Ofosu '90+1 / Ongenda '10, Croitoru (antrenor) '28, Racoviţan '43, Ţigănaşu '57, Pap '69.

Arbitru Horaţiu Feşnic.



Universitatea Craiova - Botosani 1-2. Al doilea esec pentru Reghecampf