Unirea Urziceni

Urziceniul se vinde sau se inchide

Jucatorii Unirii Urziceni au plecat, luni, in Rusia, cu gandul la gravele probleme pe care clubul le traverseaza. Dumitru Bucsaru nu mai este dispus sa investeasca si, in cazul in care nu va gasi cumparator, este gata sa desfiinteze echipa.
Echipa cu cea mai mare fulminanta ascensiune din fotbalul romanesc este la un pas de desfiintare. Dumitru Bucsaru este strans cu usa de Gigi Becali, caruia ii mai datoreaza inca 3 milioane de euro, astfel ca banii pentru Unirea Urziceni s-au terminat.

Bucsaru incearca in aceste zile sa gaseasca un nou investitor, insa acestia nu se grabesc sa apara. Autoritatile locale din Urziceni nu sunt dispuse sa investeasca, iar mai multe surse indica desfiintarea ialomitenilor.

Jucatorii de top vor fi vanduti in incercarea de a mai recupera din investitii, in timp ce baza de pregatire s-ar putea transforma intr-un hotel.

Mihai Stoica are un statut aparte. Cel mai probabil, el va parasi echipa dupa eliminarea din cupele europene, insa destinatia sa nu este cunoscuta.

Universitatea Cluj l-a ofertat in mai multe randuri, dar MM nu este hotarat sa accepte cu una cu doua. "N-am sa ma duc niciodata la un club care se lupta pentru evitarea retrogradarii", le-a spus MM apropiatilor sai.

In trecut s-a vehiculat si posibilitatea ca MM sa ajunga la Vaslui, insa aceasta nu mai este de actualitate cat timp Lopez Caro va fi antrenorul echipei.

Onlinesport


Urziceniul se vinde sau se inchide