Unirea Urziceni

S-a nascut noul Urziceni

Dupa ce fuziunea cu Concordia Chiajna a picat pe ultima suta de metri, Unirea Urziceni a fost nevoita sa incropeasca un lot cu viteza luminii. Cu un ajutor de la Steaua, Dinamo si Universitatea Cluj, de unde au sosit in total noua jucatori, dar si cu mai multi juniori, ialomitenii vor putea lua startul in 2011. Iata aici lotul Unirii pentru retur si cum arata echipa probabila a "lupilor din Baragan".
Lotul Unirii Urziceni:

Portari:
Cornel Cernea, Felix Manciu

Fundasi: Epaminonda Nicu, George Blay, Alin Tosca, Valentin Lupu, Marius Ionita, Fabian Teusan, Georgian Busca, Viorel Popa, Ioan Mera

Mijlocasi: Sergiu Scarlatescu, Iulian Apostol, Razvan Paduretu, Apostol Muzac, Georgian Marcu, Mihai Onicas, Paul Tene, Mihai Scarlat, Artur Patras

Atacanti: Raul Rusescu, Nicolae Dragan, Daniel Stanemir

Echipa probabila:
Cernea - Blay, Nicu, Mera, Tosca - Paduretu, Apostol, Muzac, Marcu, Patras - Rusescu

Antrenor:
Marian Pana

Primul meci al ialomitenilor va avea loc in Giulesti, insa este conditionat de plata unor datorii de aproximativ 200 de mii de euro, pana marti.

"Avem foarte multi jucatori tineri, dar ce sa facem? Mergem mai departe! Unii baieti mai imi spuneau 'nenea', dar le-am interzis sa mai faca acest lucru, pentru ca suntem colegi si suntem toti egali" - Cornel Cernea, portar Unirea Urziceni.


Onlinesport


S-a nascut noul Urziceni