Unirea Urziceni

Unirea Urziceni 2011: Cum arata ialomitenii dupa revolutia din aceasta iarna

Cu sase jucatori noi adunati peste noapte, dupa ce fuziunea cu Concordia Chiajna a cazut, Unirea Urziceni s-a prezentat in Giulesti pentru a scoate cel putin un rezultat de egalitate, insa obiectivul baietilor lui Marian Pana nu s-a implinit. Iata cum au aratat ialomitenii in noua formula.
"Lupii din Baragan" au schimbat aproape in totalitate lotul fata de prima parte a campionatului, astfel ca acest lucru s-a resimtit rapid si asupra echipei de start.

Marian Pana, antrenorul adus cu scandal de la Alba Iulia, a folosit sase jucatori noi - Curca, Mustata, Mera, Senin, Onicas si Apostol, ultimul revenit dupa un periplu de trei luni la Steaua.

Pe parcurs au mai intrat trei debutanti, Paul Tene, Adrian Mihalcea si Georgian Marcu.

Ajutati si de starea gazonului, ialomitenii s-au remarcat prin calitatea care i-a adus in urma cu cativa ani in fruntea ierarhiei din Liga 1: spiritul de lupta.

Jucatorii lui Pana nu s-au remarcat individual, ci mai degraba ca grup. Au stat destul de bine in teren, desi au doar cateva antrenamente impreuna, iar pe faza ofensiva au fost periculosi, mai ales in prima repriza, prin Raul Rusescu.

Diferenta a fost facuta insa de o greseala venita pe finalul primei reprize, pe care Sabrin Sburlea a speculat-o rapid.

Totusi, infrangerea din Giulesti arata ca Urziceniul nu moare nici de aceasta data si ca fostii campioni au o sansa buna pentru a se salva de la retrogradare.

Onlinesport


Unirea Urziceni 2011: Cum arata ialomitenii dupa revolutia din aceasta iarna