Unirea Urziceni

Onofras: "Speram sa ajungem in grupe"

Atacantul echipei Unirea Urziceni, Marius Onofras, a declarat, joi, dupa vizita medicala efectuata la Institutul National de Medicina Sportiva, ca spera ca gruparea ialomiteana sa reuseasca accederea în grupele Ligii Campionilor si din fazele eliminatorii.

"Speram sa facem mult mai multe puncte decât am realizat anul trecut. Am demonstrat si cu Liverpool ca suntem o echipa greu de batut si speram ca buturuga mica sa rastoarne carul mare si sa ne calificam în grupe. As vrea ca CFR sa faca mai multe puncte decât noi, dar va fi foarte greu", a subliniat Onofras.

Atacantul a mentionat ca s-a obisnuit ca dupa fiecare întreurpere a campionatului sa gaseasca noi jucatori la reunire. "Dupa fiecare vacanta apare câte un coleg nou asa ca nu e nicio problema, suntem obisnuiti si sunt sigur ca ne vor ajuta. Sunt întariri pentru Liga Campionilor, au jucat atâtea meciuri la echipa nationala si în cupele europene", a mentionat Onofras.

Fundasul echipei Unirea Urziceni, Bruno Fernandes, a declarat, joi, dupa vizita medicala efectuata la Institutul National de Medicina Sportiva, ca spera ca gruparea ialomiteana sa câstige un nou titlu de campioana a României.

"Daca am facut primii vizita medicala sper sa iesim primii si la final. E foarte, foarte greu si astazi a fost doar un pic la bicicleta", a spus Fernandes.

Bruno Fernandes crede ca Unirea Urziceni poate ajunge din nou în grupele Ligii Campionilor. "E foarte greu sa ne calificam, dar cred ca avem echipa si spiritul necesar sa ajungem în grupe, acum sa vedem cu cine picam. Sper ca echipele românesti sa faca o figura foarte buna. Avem si experienta de anul trecut si sper ca anul asta sa se faca mult mai multe puncte", a adaugat Fernandes.

O parte a jucatorilor echipei Unirea Urziceni a efectuat, joi, la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, vizita medicala la care au fost prezente si noile achizitii, fundasul Petre Marin si atacantul francez Maurice Junior Dale.

Mediafax



Onofras: "Speram sa ajungem in grupe"