Unirea Urziceni

Galamaz: "CFR Cluj e favorita certa, dar noi incercam sa schimbam istoria"

Capitanul echipei Unirea Urziceni, George Galamaz, a declarat, sâmbata, ca formatia CFR Cluj este favorita certa în Supercupa României, dar el si coechipierii lui vor încerca sa schimbe istoria, învingându-i pe clujeni.

"CFR e favorita certa, dar noi încercam sa schimbam istoria. Nu stiu de ce n-am reusit sa îi batem pâna acum si sincer e mai putin important, important este sa o facem mâine seara (n.r. - duminica seara). Vreau sa recuperam titlul de la CFR. În acest campionat vor fi aceleasi echipe care se vor bate la titlu si noi vom fi printre ele. Supercupa din 2009 s-a decis la penaltiuri pentru ca CFR a fost mult mai norocoasa. Vrem sa ne lam revansa anul acesta. Nu avem jucatori extraordinari individual, dar suntem o echipa", a spus Galamaz.

El a precizat ca multi dintre coechipierii sai au avut oferte din strainatate, dar au preferat sa ramâna la Unirea Urziceni. "Mai vrem trofee cu Unirea Urziceni", a adaugat Galamaz.

Meciul dintre echipele CFR Cluj si Unirea Urziceni, contând pentru Supercupa României, va avea loc duminica, de la ora 20.30, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj-Napoca.

Mediafax



Galamaz: "CFR Cluj e favorita certa, dar noi incercam sa schimbam istoria"