Unirea Urziceni

Bataie pe Bilasco

Marius Bilasco este cel mai dorit jucator din Romania. Degringolada de la Unirea Urziceni a facut ca atacantul in varsta de 29 de ani sa primeasca numeroase propuneri, unele chiar neasteptate.
Primul club din Romania interesat de transferul lui Marius Bilasco a fost Steaua. Gigi Becali a discutat cu Dumitru Bucsaru si i-a oferit 500 de mii de euro pentru Bilasco, insa patronul ialomitenilor nu a fost de acord.

In schimb, Bucsaru a batut palma cu Ioan Niculae, patronul de la Astra, pentru transferul lui Bilasco sub comanda lui Mihai Stoichita, insa jucatorul nu a fost de acord.

Bilasco a cerut o prima de instalare de 250 de mii de euro si un salariu anual de aceeasi valoare, iar prahovenii au blocat transferul. La Astra vor ajunge in cele din urma Marinescu, Ricardo Gomes si Galamaz.

CFR Cluj este o alta echipa din Liga 1 care vrea sa il transfere pe Bilasco. Accidentarile lui Kone si Bjelanovici i-au determinat pe sefii ardelenilor sa inainteze o oferta de 700 de mii de euro, care a fost refuzata initial.

Ardelenii vor mai negocia saptamana viitoare cu Dumitru Bucsaru, dupa ce jucatorul si-a dat deja acordul sa mearga in Gruia.

De asemenea, o alta echipa din Liga 1 care va incerca sa il aduca pe Bilasco este Rapidul, insa Dinu Gheorghe nu a facut deocamdata nici o oferta.

Onlinesport


Bataie pe Bilasco