Turnu Severin

Ionel Gane, noul antrenor al echipei CS Turnu Severin

Ionel Gane este noul antrenor principal al echipei CS Turnu Severin, team managerul gruparii oltene, Stathis Smyris, anuntand vineri, pe site-ul oficial, ca a renuntat la instalarea tehnicianului Alexios Alexandris din cauza unor "neintelegeri" in ceea ce priveste alcatuirea lotului.

"In perioada sarbatorilor de Craciun am lucrat zi de zi in cel mai bun mod cu putinta cu Ionel Gane, cu care impartasim ideile si pasiunea pentru noua echipa. Comparand cele doua mentalitati diferite, am ales sa avem incredere intr-o persoana care iubeste, ii pasa si este suta la suta dedicat echipei noastre. Ionel Gane este noul antrenor principal al CS Turnu Severin. El are toata experienta si cunoasterea pentru a sprijini proiectul nostru si ii vom oferi tot ce are nevoie pentru a reusi in noua pozitie. Ceea ce inseamna jucatori valorosi, disciplina si stabilitate financiara. Impreuna cu Ionel Gane vom crea echipa la care visam toti", a afirmat team managerul.

Conform afirmatiilor lu Smyris, antrenorul grec Alexios Alexandris, al carui contract urma sa intre in vigoare la 16 ianuarie, nu a fost de acord cu noua strategie a clubului, aceea de a se folosi cu precadere jucatori romani. "Am declarat public ca intentiile noastre sunt sa cream o echipa romaneasca si nu o colonie de jucatori straini. Am organizat echipa U21, Academia noastra si am extins colaborarile in strainatate. Acesta e drumul, unul cu o singura banda, si nu vom schimba pentru nimic aceasta ruta si cu siguranta nu ne vom intoarce, nu vom abdica de la principii. Personal i-am explicat domnului Alexandris filozofia si regulile clubului nostru, iar din moment ce nu a fost capabil sa le inteleaga si sa le adopte suta la suta inseamna ca nu se potrivea proiectului nostru", a adaugat Stathis Smyris.

Contractul antrenorului italian Nicolo Napoli, scadent in luna decembrie, nu a mai fost prelungit de conducerea CS Turnu Severin. Ionel Gane a ocupat functia de antrenor secund in staful lui Nicolo Napoli.

Mediafax



Ionel Gane, noul antrenor al echipei CS Turnu Severin