Turnu Severin

Florin Costea si Ionel Gane se bucura de punctul scos la Chiajna

Severin a terminat la egalitate, scor 1-1, primul meci oficial din acest an, in deplasare la Chiajna, golul oaspeTilor fiind marcat din penalty de Florin Costea. Punctul obTinut de severineni este cu atat mai important cu cat echipa a rezistat in inferioritate numerica din minutul 18.

"Imi felicit colegii pentru acest rezultat. Se putea si mai bine. Important este ca am obTinut un punct foarte bun pentru noi, pentru ca este important pentru moral. Avem mult de muncit pentru a salva echipa. Noi speram din tot sufletul sa salvam echipa, pentru ca este important si pentru noi si pentru suporteri", a spus Florin Costea dupa meciul de la Chiajna.

[[quote_full(Pe moment sunt mulTumit, inca nu sunt la capacitate maxima din punct de vedere fizic, dar sper sa imi revin si sa joc meci de meci.)(Florin Costea)]]

"A fost greu, inca din primele minute am primit gol din penalty. Am jucat in zece dar ne-am descurcat. Puteam si castiga azi. Am obTinut un punct aici, mi-a placut atitudinea jucatorilor si chiar daca am jucat in ultimele minute cu doi oameni in minus, asta nu s-a vazut. Va fi greu sa ne salvam. Azi am facut un prim pas, am facut un punct, in etapa viitoare speram sa luam chiar trei puncte cu Astra acasa si sa putem sa ne salvam", a spus Ionel Jerry Gane, antrenorul severinenilor.



Florin Costea si Ionel Gane se bucura de punctul scos la Chiajna