Turnu Severin

Florin Costea, Dananae si Dorel Stoica au semnat cu Severin

Penultima clasata din Liga 1 spera sa se salveze de la retrogradare cu ajutorul fortelor proaspete, jucatori cu experienta care sa ajute jocul echipei. Severinul a finalizat negocierile si a semnat contractele cu Florin Costea, Ovidiu Dananae si Dorel Stoica.

Cei trei, fosti coechipieri la Universitatea Craiova, au participat la negocierile cu conducerea echipei si au semnat contractele la Primaria din Drobeta Turnu Severin. Toti trei vor ramane la Severin pana la finalul sezonului.

Atacantul Florin Costea a anuntat ca nu intentioneaza in vara sa prelungeasca intelegerea cu Severinul, dar ca vrea sa ajute echipa sa scape de retrogradare.

"Nu e un pas inapoi. Am venit pentru antrenorul Jerry Gane si incercam sa salvam Severinul de la retrogradare. Stiu ca echipa e intr-o situatie dificila in clasament. Voi semna pana la finele sezonului si sper ca in vara sa prind un contract bun in strainatate. Am venit la Severin sa joc meci de meci. De asta am refuzat ale oferte din Liga I. Asa am simtit eu ca e mai bine aici. Vom vorbi mai mult pe teren. La vara plec chiar daca Severinul se salveaza", a declarat Florin Costea dupa ce a semnat contractul.


Onlinesport: Irina Maxim



Florin Costea, Dananae si Dorel Stoica au semnat cu Severin