Liga 1

Tudorie face meciul vietii cu Sepsi printr-un hattrick de senzatie

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC/

Alexandru Tudorie, jucatorul de care FCSB s-a descotorosit in vara dupa ce il incercase la un moment dat pe postul de fundas central din cauza ineficientei ofensive, s-a descatusat in partida de campionat cu Sepsi si a marcat primul lui hattrick din Liga 1.

FC Voluntari s-a impus asadar in deplasarea de la Brasov, acolo unde Sepsi inca isi disputa meciurile considerate pe teren propriu, cu 3-0, toate golurile fiind marcate de acelasi Alexandru Tudorie.

Dupa o repriza modesta ca exprimare si saraca in faze de poarta, meciul a luat o alta turnura in partea secunda dupa eliminarea lui Dima de la gazde cu rosu direct pentru o intrare cu piciorul in figura unui adversar.

Gazdele de la Sepsi n-au acuzat socul omului in minus si au continuat sa atace ca si cum s-ar fi jucat in continuare 11 la 11, insa in minutul 64 ardelenii aveau sa primeasca o noua lovitura.

Tudorie a marcat dintr-o pozitie discutabila la limita offside-ului si astfel partida s-a rupt complet.

Atacantul ilfovenilor a mai punctat de doua ori, in minutul 85 si 90, cu reluari din fata portii pentru un succes categoric al echipei lui Claudiu Niculescu.



Tudorie face meciul vietii cu Sepsi printr-un hattrick de senzatie