Liga 1

Tudorie face meciul vietii cu Sepsi printr-un hattrick de senzatie

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC/

Alexandru Tudorie, jucatorul de care FCSB s-a descotorosit in vara dupa ce il incercase la un moment dat pe postul de fundas central din cauza ineficientei ofensive, s-a descatusat in partida de campionat cu Sepsi si a marcat primul lui hattrick din Liga 1.

FC Voluntari s-a impus asadar in deplasarea de la Brasov, acolo unde Sepsi inca isi disputa meciurile considerate pe teren propriu, cu 3-0, toate golurile fiind marcate de acelasi Alexandru Tudorie.

Dupa o repriza modesta ca exprimare si saraca in faze de poarta, meciul a luat o alta turnura in partea secunda dupa eliminarea lui Dima de la gazde cu rosu direct pentru o intrare cu piciorul in figura unui adversar.

Gazdele de la Sepsi n-au acuzat socul omului in minus si au continuat sa atace ca si cum s-ar fi jucat in continuare 11 la 11, insa in minutul 64 ardelenii aveau sa primeasca o noua lovitura.

Tudorie a marcat dintr-o pozitie discutabila la limita offside-ului si astfel partida s-a rupt complet.

Atacantul ilfovenilor a mai punctat de doua ori, in minutul 85 si 90, cu reluari din fata portii pentru un succes categoric al echipei lui Claudiu Niculescu.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 25 27 56
2 FCSB 25 32 52
3 Craiova 25 15 50
4 Viitorul 25 12 41
5 Astra 25 9 41
6 Dinamo 25 10 39
Tudorie face meciul vietii cu Sepsi printr-un hattrick de senzatie