Liga 1

Trei puncte pentru FCSB în deplasare cu Farul

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Liderul din Liga 1 a obținut victoria la limită, scor 1-0, pe terenul campioanei din sezonul trecut, Farul Constanța.

Așa am trăit Farul - FCSB

Adrian Șut a marcat unicul gol al meciului disputat la Ovidiu în etapa a 2-a din playoff, după o fază fixă la care a contribuit și Florinel Coman.

Prima ocazie a meciului a aparținut celor de la FCSB la reluarea cu capul trimisă de Ngezana după primul corner din partidă, în minutul 17.

Cu trei minute înaintea pauzei FCSB a mai avut o șansă de gol la pătrunderea lui Alexandru Băluță. Exteriorul încercat de acesta a fost blocat de portarul Alexandru Buzbuchi.

Farul a fost mai prezentă în ofensivă în debutul părții secunde și Cristi Ganea a trecut aproape de gol împotriva fostei sale echipe cu un șut de la distanță la șase minute după pauză.

Ngezana a fost aproape de un autogol spectaculos în minutul 56, când a deviat spre propria poartă cu capul, obligându-l pe Ștefan Târnovanu la o intervenție decisivă.

După acea fază Ngezana a ieșit accidentat lăsându-i locul în teren lui Dawa.

Mare ocazie ratată de FCSB în minutul 62. Tavi Popescu a rămas singur cu Buzbuchi, dar acesta din urmă a reușit să blocheze cu piciorul.

A urmat șutul din lovitură liberă trimis de Florinel Coman direct pe portar, pentru ca la cealaltă poartă Târnovanu să blocheze in extremis reluarea cu capul a lui Louis Munteanu.

Cei de la FCSB au avut un gol anulat în minutul 71 la pătrunderea lui Coman, fază la care Adrian Șut și Tavi Popescu au primit cartonașe galbene pentru proteste.

FCSB a deschis scorul în minutul 82 prin Șut după o fază fixă și echipa bucureșteană are din nou șapte puncte în clasament față de principala urmăritoare, Universitatea Craiova.

Caseta tehnică

Farul: Buzbuchi – Larie, Diogo Queiros (Nedelcu 84), Gustavo Marins (Kiki 76) – M. Popescu, Cr. Ganea, Grameni, Dussaut – R. Deaconu (Grigoryan 52), L. Munteanu (Budescu 84), I. Cojocaru (Rivaldinho 84). Antrenor: Gică Hagi.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana (Dawa 57), Chiricheş, Radunovic – Lixandru (Alhassan 78), Ad. Şut, Olaru – Radaslavescu (Oct. Popescu 29), Al. Băluţă (Miculescu 78), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: I. Cojocaru 44, Larie 85, M. Popescu 90 / Olaru 13, Oct. Popescu 71, Şut 71, Radunovic 75, Chiricheş 79, Florinel Coman 90+2.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Adrian Vornicu, Florian Alexandru Vişan.



Trei puncte pentru FCSB în deplasare cu Farul