FCSB

Patru capete

De ziua Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, sportul românesc și protagoniștii lui au primit patru capete care ii pot face sa mediteze.

Capul 1.
La 1-0 in meciul Guimaraes-FCSB, jucatorii romani aveau nevoie de un singur gol pentru calificare. In minutul 90, mingea i-a venit pe cap lui Cristea, care a trimis aproape singur din preajma careului mic, cu capul, fix in bratele portarului. Pentru ca la scoala de fotbal din Romania nu te invata nimeni sa tragi pe langa portar. 
Dumnezeu iti da la cap, dar te lasa si pe tine sa vada ce poti, altfel unde mai e distractia?

Capul 2.
Becali a promis ca isi taie capul, daca Guimaraes va marca in meciul tocmai amintit. Nu ar fi rau ca macar o data sa se tina de cuvant. Becali, un om declarat foarte religios, poate glumi cu astfel de lucrui in ziua unei sarbatori religioase atat de mari. 
Fara cap.

Capul 3.
Capul pe umeri l-au avut suporterii lui Guimaraes, tot pentru meciul amintit la Capul 1. Ei nu au avut un "mesaj dur" pentru Gigi Becali, ci unul realist: ai promis ceva, tine-te de cuvant. A fost probabil cel mai sincer mesaj primit de Becali de la suporteri, oriunde ar fi ei.
Un cap in gura.

Capul 4.
In fine, ultimul cap. Cat cap sa ai sa vezi o adversara care vine de 105 ori la fileu si tu sa nu ii dai nici un lob?
Unde nu-i cap, vai de picioare.

Voi ce capete ati vazut ieri?



Patru capete