FCSB

Mihai Stoica, la un pas de eliberare

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, este aproape de o eliberare conditionata din inchisoare. Acest lucru inseamna ca formula de succes a Stelei, care il includea si pe Laurentiu Reghecampf pe banca tehnica, se va reface din iarna.

Penitenciarul Jilava i-a acordat joi avizul favorabil de eliberare conditionata lui Mihai Stoica. Urmatorul pas este ca Judecatoria Sector 4 Bucuresti sa aprobe eliberarea lui MM.

In fine, va urma un al treilea pas, cel al recursului pe care procororii il vor face din oficiu, care va trebui judecat la Tribunalul Bucuresti. Acest lucru inseamna ca Mihai Stoica ar putea fi liber undeva in luna ianuarie 2016.

El a primit o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare in Dosarul Transferurilor, intrand in detentie in martie 2014, alaturi de George Copos (3 ani si 8 luni),  Cristi Borcea (6 ani si 4 luni), Giovanni Becali (6 ani si 4 luni), Victor Becali (4 ani si 8 luni), Jean Padureanu (3 ani si 4 luni), Gica Popescu (3 ani, o luna si 10 zile) si Gigi Netoiu (3 ani si 4 luni).

Dintre acestia, pana acum au fost eliberati conditionat Copos, Padureanu si Gica Popescu. Au fost la un pas sa obtina libertatea si fratii Becali, insa acestia au pe rol un alt dosar de coruptie, ceea ce ii va impiedica sa iasa din inchisoare. 

Mihai Stoica ar putea reveni la Steaua, pe postul pe care l-a lasat liber si care nu a fost niciodata ocupat de altcineva, deoarece Gigi Becali a spus mereu ca acel loc ii apartine lui MM. Avand in vedere ca la Steaua a revenit ca antrenor Laurentiu Reghecampf, formula MM - Reghe este la un pas de a fi reunita, cu ea Steaua obtinand doua titluri de campioana fara probleme. 

La acest moment, Steaua se afla pe locul 5 in clasament, cu sase etape ramase de disputat din sezonul regulat. Primele sase echipe din clasament la finalul sezonului regulat vor avansa in play-off si se vor lupta pentru titlul de campioana, iar de la locul 7 in jos se va da lupta pentru retrogradare intr-o competitie separata de play-out.



Mihai Stoica, la un pas de eliberare