FCSB

Becali l-a readus pe Reghecampf la Steaua

Gigi Becali nu a mai suportat umilintele din acest sezon si a luat decizia de a-l reinstala la Steaua pe "fratele" sau mai mic Laurentiu Reghecampf, cel care pana acum a avut contract cu Litex Loveci, locul trei in Bulgaria, dar care a avut o clauza prin care putea pleca oricand de la formatia de la sud de Dunare. Ceea s-a si intamplat la propunerea lui Becali. Reghecampf este asteptat joi dimineata in cantonamentul Stelei pentru a conduce primul antrenament al echipei la Mogosoaia.

Becali a anuntat, miercuri seara, dupa remiza Stelei in deplasare cu ASA Tg.Mures, ca Laurentiu Reghecampf va fi prezent joi dimineata in cantonamentul echipei de la Mogosoaia dupa ce si-a reziliat contractul cu Litex Loveci.

"De maine (n.r. - joi), la antrenament la Mogosoaia va fi Reghecampf cu tot staful lui. Este sub contract in Bulgaria, a facut treaba acolo, bravo lui, dar Steaua e Steaua si nu a putut sa refuze oferta pe care i-am facut-o eu. Nu o sa dau detalii din contract, asa am convenit cu el. Am negociat si in vara cu el, nu a fost sa fie, apoi l-am convins pe Mirel sa se intoarca. Mi-am cerut iertare pentru acel lucru", a declarat Becali la Digi Sport.

"Am preferat un antrenor pe care il stiu, care a demonstrat ca face performanta, pentru ca nu vreau sa-mi mai stea inima cat un purice pentru playoff. Am incredere ca Mirel va ajunge antrenor, dar trebuie sa o ia de jos, are nevoie de experienta", a mai spus Becali.

Patronul Stelei a mai afirmat ca Mirel Radoi va ramane in continuare la Steaua urmand a ocupa postul de manager sportiv. Radoi a si fost prezent in tribuna oficiala de pe Cluj Arena, miercuri seara, la meciul cu ASA Tg.Mures. 

De asemenea, Becali a mai spus ca Nicolae Dica nu va mai avea loc in noua conducere tehnica de la Steaua, dar ca in schimb Dumitru Dumitriu va fi pastrat daca doreste pentru ca a ramas mereu atasat de club.

Reghecampf a mai condus Steaua in perioada 2012-2014, perioada in care a cucerit doua titluri de campion al Romaniei.

Revenirea lui Reghecampf la Steaua a fost prefatata de vizita pe care sotia acestuia, Ana Maria Prodan, a facut-o in cursul zilei de miercuri la Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru.



Becali l-a readus pe Reghecampf la Steaua