FCSB

FCSB începe Conference League cu victorie urâtă, dar utilă

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a câștigat la limită, 1-0, manșa tur a duelului cu ȚSKA 1948 Sofia din turul 2 preliminar al Conference League. O partidă fără acțiuni spectaculoase, disputată pe un stadion din perioada comunistă a Bulgariei, fără spectatori. Unicul gol a fost reușit pe Florinel, dar gazdele ar fi putut egala din nimic, în repriza a doua. Returul are loc pe arena Arcul de Triumf din București, pe 3 august, de la ora 21:30.
REACȚIE Salvatorul FCSB din Bulgaria pune punctui pe „i”: „Este bine ca jucăm prost și cîstigăm” | Becali: „Dacă jucăm așa cu danezii, ne spulberă [...] El se crede la circ. Joacă, mă, fotbal”
Așa am trăit LIVE ȚSKA 1948 - FCSB 0-1
Conference League Program și rezultate echipe românești
De citit: Florin Tănase e liber de contract și ar putea reveni la FCSB

Meciul s-a jucat fără spectatpri, tribunele fiind închise de UEFA ca urmare a unei suspendări. 

Florinel Coman a marcat unicul gol al meciului disputat pe ”Vasil Levski” în minutul 28, când a profitat de o respingere a portarului gazdelor, Naumov.

Bulgarii s-au împiedicat mereu în fața porții chiar și, când au avut ocazii de gol, în general nu au au ajuns la minge să reia spre poartă.

Olaru a trecut pe lângă 2-0 în minutul 36 cu un șut din acțiune care a ocolit de puțin poarta.

Cei de la ȚSKA 1948 au avut câteva acțiuni periculoase în careul FCSB, dar nimic care să-i dea mari emoții lui Târnovanu.

Cea mai mare șansă de gol a gazdelor a venit abia în minutul 65 când, pe fondul relaxării din jocul FCSB și a mai multor erori în lanț, rezerva Vutov a fost aproape de egalare. Putea fi 1-1, mingea nu a trecut departe de bară. Șutul a fost blocat de Târnovanu la colțul scurt.

La un moment dat, în minutul 75, meciul a fost oprit vreme de mai multe minute din cauza nocturnei care a slăbit în intensitate.

Până la urmă meciul a fost reluat și s-a încheiat cu victoria FCSB. Un succes la limită care face din echipa lui Elias Charalambous principală favorită la calificarea în turul 3 preliminar al Conference League.

Returul are loc pe arena ”Arcul de Triumf” din București, pe 3 august, de la ora 21:30.

Caseta tehnică

Marcator: Florinel Coman (min.28)

ŢSKA 1948 Sofia: Naumov - Gurishta, Petrov, Heliton, Orachav - Daskalov, Tsenov (Thalis ’46) – Rusev (Karageren ’60), Stoichkov (Vutov ’60), Pedrinho (Kirilov ’76) – Kjartansson (Wankewai ’76). Antrenor: Miroslav Kosev.

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu (Creţu ’61), Dawa, Haruţ, Radunovic – Băluţă (Oct. Popescu ’46), Şut, Olaru (Radaslavescu ’83) – Cordea (Edjouma ’46), Compagno, Coman (Miculescu ’83). Antrenor: Elias Charalambous.

Meciul a fost arbitrat de italianul Luca Pairetto.

Stadion: ”Vasil Levski” (Sofia).



FCSB începe Conference League cu victorie urâtă, dar utilă