Conference League

Antrenorul Becali: „Dacă jucăm așa cu danezii, ne spulberă [...] El se crede la circ. Joacă, mă, fotbal”

Gigi Becali nu a fost deloc mulțumit de meciul pe care noi l-am numit „urât, dar util”, reușit de FCSB pe terenul lui ȚSKA 1948, miercuri seară, în prima manșă a Turului 2 din Conference League.
FCSB a pierdut cu 10-0 în fața locului 9 din Danemarca. Ce face acum cu vicecampioana?

„Sunt mulțumit că am câștigat, dar nu e bine ce s-a întâmplat. În repriza a doua am jucat ca în campionatul intern. Ne-a dominat o echipă mică, l-am văzut pe Miculescu cum a dat pase la adversari. Nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu a știut să ne dea gol, dar dacă jucăm așa cu danezii, ne spulberă”, a spus Becali.

„Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne ajute el mereu? Nu am nicio speranță la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic., nu știu. Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a spus Becali pentru postul tv Orange Sport.



Antrenorul Becali: „Dacă jucăm așa cu danezii, ne spulberă [...] El se crede la circ. Joacă, mă, fotbal”