Conference League

Deznodământ nebun în dubla dintre Maccabi Tel-Aviv și Olympiacos Pires. Ne-am amintit de Dinamo și ”Miracolul de la Liberec”

Sursă foto: https://twitter.com/olympiacosfc

Echipa din Grecia a obținut calificarea în sferturile de finală din Conference League, după ce pierduse manșa tur, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 în fața celor de la Maccabi Tel-Aviv.

Răzvan Lucescu s-a calificat în sferturile Conference League

 

Olympiacos Pireu a răsturnat in extremis rezultatul în meciul disputat pe TSC Arena din Backa Topola, forțând calificarea în sferturi după un retur de 120 de minute.

La finalul celor 90 de minute regulamentare echipa din Grecia avea 4-1 avantaj pe tabelă, astfel că la general scorul era 5-5.

Jovetic a marcat repede golul de 5-1, în minutul 93, pentru ca El Arabi să puncteze pentru 6-1 la capătul unui contraatac în superioritate numerică.

Jose Luis Mendilibar, antrenorul celor de la Olympiacos, spunea că echipa lui are nevoie de un miracol pentru a întoarce scorul de 4-1 din tur și miracolul s-a produs.

Un meci care ne-a adus aminte de ”Miracolul de la Liberec” din 27 august 2009, când Dinamo venea după un 0-3 pe teren propriu cu Slovan Liberec și a câștigat pe terenul advers la retur cu același scor, tranșând calificarea la loviturile de departajare.



Deznodământ nebun în dubla dintre Maccabi Tel-Aviv și Olympiacos Pires. Ne-am amintit de Dinamo și ”Miracolul de la Liberec”