FCSB

Cum a înghițit Dică vestea plecării lui Tănase și, posibil, a lui Olaru

Nici nu a venit de 24 de ore la FCSB, că antrenorul Nicolae Dică a aflat că rămâne fără jucătorii de bază cu care trebuia să urce echipa de pe actualul loc 14 din Liga 1.

Nicolae Dică a anunțat că nu va executa celebrele schimbări de la pauză impuse la FCSB, însă pe zi ce trece, nici dacă ar vrea, nu ar avea pe cine bun să arunce pe teren.

Miercuri a plecat Tănase pentru trei milioane de euro la echipa Portului din Shanghai, se pregătește și Olaru pentru șase milioane, nu se știe încă unde. 

Deși afirmă că se ține tare cu schimbările, Dică a înghițit fără să clipescă plecarea lui Tănase, dar și pe cea potențială a lui Olaru.

„Am vorbit cu Dică și i-am spus că am o veste bună pentru mine și una proastă pentru el. A răspuns că dacă e bună pentru club, e bună și pentru mine”, a declarat Becali miercuri la Pro Arena.

Rămas în nici 24 de ore fără cel mai bun jucător al echipei, Dică va avea o misiune dificilă în a ridica FCSB din zona de playout. acolo unde se află după două etape din Liga 1. Pe zi ce trece, predicția lui Hemulth Duckadam pe care o împărtășesc și alții începe să prindă din ce în ce mai mult contur.



Cum a înghițit Dică vestea plecării lui Tănase și, posibil, a lui Olaru