FCSB

Duckadam dezvăluie motivul plecării lui Toni Petrea și face un pronostic sumbru pentru FCSB

Helmuth Duckadam, fostul președinte onorific al FCSB până în 2020, a dezvăluit marți motivul pentru care fostul antrenor al echipei, Toni Petrea, a decis să plece după înfrângerea cu 2-0 de pe terenul Rapidului, din Liga 1.

În afară de rezultatele lui Petrea, care vorbesc de la sine - locul 12 acum în campionat și ratarea obiectivelor din sezonul trecut - care ar fi trebuit să fie ele însele un motiv serios de demitere, se pare că Petrea ar fi fost nemulțumit de implicarea ca anrenor activ a lui Gigi Becali.

Becali ar fi intervenit din nou la pauza meciului cu Rapidul, pierdut în deplasare de FCSB cu 2-0. Petrea a operat la ordin nu mai puțin de patru schimbări la pauza partidei din Giulești, iar nici una nu a arătat vreun rezultat. ”Aceste schimbări i-au făcut decizia ușoară”, a spus Duckadam pentru Digi.

Fostuil portar a mai adăugat că se aștepta la o plecare din partea lui Petrea la finalul sezonului 2021/2022, însă aceasta nu s-a produs.

În plus, Duckadam a realizat un pronostic pentru acest sezon, legat de FCSB, fiind de părere că echipa nu va mai prinde nici măcar locul al doilea din Liga 1.

Între timp, FCSB va fi preluată de Nicolae Dică, pe postul de antrenor, iar acesta a declarat chiat înainte de a fi numit oficial faptul că nu va opera celebrele shimbări dictate la pauză.



Duckadam dezvăluie motivul plecării lui Toni Petrea și face un pronostic sumbru pentru FCSB