FCSB

Nicolae Dica preia FCSB

Nicolae Dica va fi anuntat drept noul antrenor al celor de la FCSB, dupa plecarea intempestiva a lui Toni Petrea, de dupa etapa a doua din Liga 1. El preia echipa de pe neverosimilui loc 14.

Dica a luat deja contact cu jucatorii la antrenament, tot stafful stiind ca el va fi noul antrenor.

Primul meci cu Dica la carma va fi unul dificil, in Europa League, cu Saburtalo, in tur FCSB pierzand in deplasare cu 1-0.

Dica are 42 de ani si a evoluat la FCSB intre 2004 si 2008 ca jucator, apoi pentru putin timp in 2011. El a mai antrenat FCSB in sezonul 2017/2018.

Naiv, Dica si-a inceput mandatul cu declaratia conform careia „nu voi face schimbari la pauza”, referindu-se la faptul ca nu va accepta ordinele antrenorului Gigi Becali. Succes! Asta au incercat toti fara exceptie, in ultmii 10-15 ani. 

Dică preia echipa de pe locul 14 la capătul primelor două etape din Liga 1, cu doar un singur punct. Clasamentul este condus de Farul și FC Botoșani cu câte 6 puncte fiecare.

Din sfafful său vor face parte  Viorel Tănase ca ajutor pe partea tehnică, George Mihai Cotiga ca ajutor didactic, foștii jucători Mihai Pintilii și Ovidiu Petre, alături de Thomas Neubert -celebrul preparator fizic care a dus FCSB pe culmile gloriei pe vremea lui Reghecampf, dar și e și Marius Popa, ca antrenor cu portarii.

FCSB a ramas fara atrenor luni, dupa ce FCSB a pierdut cu 2-0 in fata Rapidului, in Liga 1, iar GIgi Becali anuntase ca „echipa va ramane timp de 30 de zile fara antrenor”.



Nicolae Dica preia FCSB