FCSB

Becali contraatacă Armata

Gigi Becali a susținut joi o conferință de presă în care a făcut o altă ofertă pentru CSA Steaua, legat de închirierea Stadionului Ghencea, în valoare de 10 milioane de euro. El a salutat trimiterea Corpului de Control al Primului-ministru la CSA Steaua, pentru investigarea modului în care CSA a pregătit documentele de închiriere a arenei, dar și modul în care CSA are un stadion de fotbal în proprietate.

„Vin și fac o ofertă publică, nu 1 mlion, ci 10. Vă bag 10 milioane la voi în cont, la dispoziția CSA, orice se întâmplă CSA angajează firmă de reparație, plătește din banii aia și restul mi-i dă înapoi. E mare lucru? E mai bine să ai poliță să te cerți cu societatea de asigurări sau să ai banii în cont la tine? Scrien în contract că sunt banii în cont. Dar ei caută chichițe”, a declarat joi Becali.

„Am aflat că primul-ministru a trimis Corpul de Control? E adevărat?  Până la urmă e un meci de fotbal. Ce mă bucură mai mult? Dar e un semnal că încep să meargă lucrurile în țara asta.  Uite că după 30 de ani a venit un bărbat, nu ai ascultat ordinul, uite Corpul de Control. Să vedem cum o echipă de Divizia B are ea stadion. Cum o unitate militară are stadion? Hai să tragem la poligon la unitatea militară CSA? De ce are stadion, ce face cu el?”, a mai spus Becali.

Știre conexă: Cine deține Stadionul Ghencea? „Are indicativ de cazarmă”

FCSB nu va juca în Ghencea derbyul cu Dinamo, ci pe Arcul de Triumf, toate detaliile despre caz, aici.



Becali contraatacă Armata