Sportul Studentesc

Obiectivul lui Moldovan pe termen scurt: 20 de puncte pana in iarna

Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca gruparea bucuresteana ar avea sanse sa evite retrogradarea în cazul în care ar reusi sa adune un total de 20 de puncte pâna când campionatul se va întrerupe.

"Nu prea îmi place sa fac calcule, dar daca am reusi ca din ultimele sapte meciuri sa ajungem la un total de 20 de puncte ar fi foarte bine pentru hibernare. Anul trecut, Gloria Bistrita a avut 14 puncte si a reusit sa se salveze de la retrogradare", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan se asteapta la un meci dificil în partida cu FCM Târgu Mures, dar spera totusi sa obtina prima victorie în campionat ca antrenor al Sportului. "Nu ne intereseaza altceva decât cele trei puncte. Întâlnim un adversar care este si el în suferinta. Sunt convins ca vom avea un meci dificil, dar avem nevoie de puncte. Pierdem de mult timp, iar aceste rezultate nu ne convin", a adaugat Moldovan.

Viorel Moldovan s-a aratat încrezator dupa meciul cu Steaua, din optimile Cupei României si a precizat ca nu îl interesesaza daca jucatorii sai sunt obositi. "Meciul cu Steaua este un punct de plecare în ceea ce va urma. Ma bucur ca nu am pierdut dupa 120 de minute în fata Stelei. Baietii s-au prezentat foarte bine, iar acest meci îmi da încredere, iar acum va trebui sa câstigam si în campionat. Nu ma intereseaza oboseala jucatorilor, oboseala este pentru sanatoriu. Baietii sunt profesionisti si stiu ce au de facut. Pentru mine Cupa României a trecut, la revedere. Nu stiu daca aveam forta necesara sa facem fata pe doua planuri. Jucatorii trebuie sa creada în ei, sa nu fie superficiali pentru ca platim scump, din pacate. Daca vom juca în vârful degetelor nu o sa avem nicio sansa. Trebuie sa mergem la lupta", a completat Moldovan.

Tehncianul Sportului este suparat ca munceste de dimineata pâna seara si înca nu a reusit sa câstige vreun meci cu echipa bucuresteana. "Nu am ce sa-mi reprosez din punctul de vedere al implicarii mele la antrenamente. Sunt suparat ca muncesc de dimineata pâna seara, dar rezultatele nu se vad. Încerc sa dau ce e mai bun din mine pentru a iesi din aceasta situatie", a subliniat Moldovan.

Viorel Moldovan a preluat conducerea tehnica a echipei Sportul Studentesc dupa etapa a VI-a a Ligii I. De atunci, gruparea bucuresteana a înregistrat un rezultat de egalitate si cinci înfrângeri.

Partida FCM Târgu Mures - Sportul Studentesc, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, se va disputa, duminica, cu începere de la ora 15.00.

Mediafax



Obiectivul lui Moldovan pe termen scurt: 20 de puncte pana in iarna