Sportul Studentesc

Fotbalistii Sportului StudenE›esc s-au intalnit cu Mircea Sandu

Alaturi de presedintele AFAN Dumitru Costin, mai mulE›i jucatori de la Sportul StudenE›esc s-au prezentat luni la sediul FRF, unde au discutat cu presedintele Mircea Sandu despre problemele grave de la club.

Fotbalistii i-au cerut presedintelui FRF, fost jucator la Sportul, sa urmareasca situaE›ia memoriilor depuse de ei la comisii si sa monitorizeze felul in care cazurile lor sunt judecate. Jucatorii si-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, dupa ce Vasile Siman a refuzat mai multe luni sa le plateasca salariile.

Presedintele sindicatului fotbalistilor a primit asigurari de la Mircea Sandu ca toate cazurile vor fi analizate cu atenE›ie si ca respectivele comisii care judeca speE›ele sunt corecte.

[[highlight_full(CitiE›i si)(Aziman continua circul si il ataca dur pe Varga: "Un derbedeu")]]

Fotbalistii Sportului StudenE›esc susE›in ca trec printr-o situaE›ie groaznica. Nu sunt platiE›i de peste un an de zile, iar in ultimele saptamani, desi s-au prezentat la antrenamente, nu au fost lasaE›i sa intre.

Dumitru Costin susE›ine ca jucatorii Sportului nu au facut vizita medicala din vara anului trecut, dar ca totusi, acestia sunt inregistraE›i cu vizita medicala efectuata. Presedintele AFAN cere verificarea cabinetelor medicale care au emis astfel de avize fara ca jucatorii sa faca vizita medicala si spune ca a sesizat si Fiscul pentru a face verificari in actele contabile ale clubului din Regie.

Sportul StudenE›esc trebuia sa dispute sambata primul meci oficial din acest sezon in Liga a doua, in compania Farului ConstanE›a. Jucatorii Sportului au refuzat insa sa intre pe teren, protestand astfel faE›a de conducerea clubului, care nu a mai achitat salariile fotbalistilor de mai multe luni.

Jucatorii echipei din Regie il acuza pe patronul Vasile Siman de practici necurate, de ruperea unor contracte si nerespectarea altora, fapte care contravin regulamentelor in vigoare ale FRF.



Fotbalistii Sportului StudenE›esc s-au intalnit cu Mircea Sandu