Sportul Studentesc

Drama lui Varga continua

Dacian Varga se poate considera un fotbalist ghinionist. Desi nu a avut nici o accidentare grava in cariera, mijlocasul in varsta de 26 ani traieste un adevarat cosmar, avand in continuare viitorul in aer. Onlinesport.ro va prezinta ultima intamplare nefericita din cariera lui Varga.
In aceasta iarna, Dacian Varga a facut naveta intre Bucuresti si Krasnodar, din cauza neintelegerilor dintre Vasile Siman si sefii lui Kuban. Cu doar cateva zile inainte de startul noului sezon din Rusia, Varga nu stie inca unde va juca, negocierile intrand din nou in impas.

Varga nu a fost prezentat alaturi de ceilalti jucatori de la Kuban, iar sefii din Krasnodar sustin ca vina le apartine in totalitate celor de la Sportul Studentesc.

Jucatorul legitimat la Sportul Studentesc retraieste astfel cosmarul din fiecare pauza competitionala. In urma cu un an, el a fost imprumutat la Rapid, insa a apucat sa joace doar un meci oficial, iar apoi a stat cinci luni pe tusa, deoarece legitimarea sa nu a fost facuta in conditii normale.

In vara anului 2009, dupa ce luase titlul cu Unirea Urziceni, Varga a fost nevoit sa astepte pana in ultima clipa pentru a fi imprumutat din nou la gruparea ialomiteana, pnetru care a evoluat in Liga Campionilor.

Dacian Varga este ultimul produs important al Sportului Studentesc. Vasile Siman spera sa salveze clubul din Regie de la faliment prin vanzarea lui Varga, iar din acest motiv tine tot mai mult la pret.

"Studentii" nu sunt platiti de peste 7 luni, iar marti au facut greva, boicotand antrenamentul.

Onlinesport


Drama lui Varga continua