Sportul Studentesc

Gabi Popescu si Costel Orac, la un pas de bataie

Liga 1 are un nou antrenor vulcanic. Aflat la prima aventura ca antrenor, Gabi Popescu, principalul de la Sportul Studentesc, a fost la un pas de bataie cu antrenorul Concordiei Chiajna, Costel Orac.
Incidentele au avut loc la meciul amical dintre Sportul Studentesc si Concordia Chiajna, pe care ilfovenii l-au castigat cu 1-0. Gabi Popescu a fost nemultumit de maniera de arbitraj si a facut o adevarata criza de nervi pe banca.

"Pai da-i, ba galben! Dai la Cruceru, iar ala trage de el, unu la unu, si nu-i dai galben? Pai arbitreaza!!! Eee, poftiti afara!! Da-i galben! Ete p***!", a tunat Popescu.

Replicile lui Gabi Popescu l-au scos din sarite pe antrenorul celor de la Chiajna, Costel Orac, iar intre cei doi a existat un schimb dur de replici. Interventia celor de pe margine a facut ca totul sa nu degenereze intr-o adevarata bataie.

Iata dialogul dintre cei doi:

Orac: Vezi-ti, ba, de treaba ta acolo!

Popescu: Ce sa-mi vad de treaba mea?! Ce?! Ce te intereseaza pe tine?

Orac: Asa bine, cum iti zic eu. Ce treaba ai tu, ce-ti trebuie tie?! Lasa-i sa joace, ca de asta am luat meciul!

Popescu: Hai, stai cuminte!

S-a luat si de jucatori


Gabi Popescu nu s-a certat doar cu arbitrii si cu Costel Orac. Antrenorul "studentilor" s-a luat si de jucatorii sai, reprosandu-le modul in care au gestionat anumite faze.

"Da, ba, ghetele! Da ghetele mai rapid sa intru pe teren!", a strigat Popescu spre secundul sau.

Onlinesport


Gabi Popescu si Costel Orac, la un pas de bataie