Liga 1

Situatie incredibila in Romania. Spectatorii revin pe stadioane pentru o singura repriza!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Autoritatile au anuntat ca spectatorii vor reveni de la finalul acestei saptamani pe arenele sportive in anumite conditii care insa genereaza o situatie bizara.

Spectatorii au acces pe stadioane in limita a 30 la suta din capacitate, cu conditia de a fi vaccinati sau de a fi trecut prin boala covid in ultimele sase luni.

O alta conditie impusa este ca aceesul pe stadioane sa fie permis pana la ora 21:00, iar clubul Universitatea Craiova a anuntat ca pune in vanzare bilete doar pentru prima repriza a meciului cu FCSB de duminica seara.

Partida incepe la ora 20:15 asa cum a fost agreat de catre detinatorii drepturilor de televizare.

Aceasta inseamna ca la pauza spectatorii vor fi nevoiti sa plece acasa si sa continue partida in faza micilor ecrane.

O situatie pe care am mai vazut-o in acest an in partidele de la Roland Garros care depaseau ora limita impusa de autoritatile franceze.

Despre situatia nou aparuta a vorbit si Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova.

"Avem trei variante, sa jucam de la 20:15 cu spectatori si la ora 21:00 spectatorii sa paraseasca stadionul.

"Alta varianta ar fi ca guvernul sa vina cu o modificare, desi nu cred ca mai e timp. Putem interpreta ca orice eveniment inceput inainte de 21:00 trebuie lasat sa se termine cu spectatorii prezenti. Se poate intampla sa avem o pana de curent 45 de minute", a declarat Rotaru la Digisport.

Ce se intampla daca spectatorii vor refuza sa iasa de pe stadion este o intrebare cat se poate de legitima in acest peisaj.



Situatie incredibila in Romania. Spectatorii revin pe stadioane pentru o singura repriza!