Liga 1

Sepsi urca pe doi in playout dupa victoria cu Juventus

Echipa Sepsi Sf.Gheorghe a obtinut trei puncte mari, vineri seara, in deschiderea etapei a 11-a din playout. Asa am trait Sepsi - Juventus.

Covasnenii pregatiti de Eugen Neague s-au impus, pe teren propriu, cu 2-1, in fata celor de la Juventus Bucuresti, ultima clasata in Liga 1 Betano.

Istvan Fulop a deschis scorul pentru Sepsi in minutul 6, iar dupa alte sapte minute Hadnagy irosea dublarea avantajului cu o lovitura de cap.

La prima actiune de poarta Juventus egala in minutul 16 prin Leca, jucator care a finalizat cu capul din centrarea lui Petre.

Mare ocazie pentru Sepsi in minutul 33 la reluarea lui Fulop din sase metri pe jos, mingea fiind respinsa in extremis de portarul Draghia.

Acelasi Draghia s-a opus golului la sase minute dupa reluare la un sut din lovitura libera trimis de Fulop.

Din cornerul rezultat Ursu inscria cu capul pentru 2-1 si stabilea astfel scorul final inca din minutul 52.

Sepsi acumuleaza 32 de puncte si egaleaza pe FC Botosani in clasament. Juventus ramane ultima, cu sanse tot mai putin de a se salva.

Caseta tehnica

Sepsi  Sf. Gheorghe: Niczuly - Dalmau, Viera, I. Ursu, Sato (De Oliveira '82)- Ghinga, Petrovikj - Tandia, I. Fulop, Hamed (Dima '71) - Hadnagy (Simonovski '60). Antrenor: Eugen Neagoe.

Juventus Bucureşti: Drăghia - Kardes (Neacşu '83), Walace, M. Leca, D. Popescu - Băjenaru, G. Simon, Ciobanu - Nicoară (Constantinescu '68), Drăghici, C. Petre (Balgiu '64). Antrenor: Marius Baciu.

Cartonaşe galbene: Viera '85, Niczuly '90+3 / Leca '45, Ene '63 (rezerva).

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin.



Sepsi urca pe doi in playout dupa victoria cu Juventus