Liga 1

Sepsi si Petrolul deschid etapa a 18-a. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi

Runda cu numarul 18 din prima liga debuteaza, vineri seara, la Sf.Gheorghe, cu duelul dintre Sepsi OSK si Petrolul Ploiesti, doua echipe cu aspiratii la o clasare in playoff la finalul sezonului regular.

Vedeti aici cotele oferite de CASA Pariurilor

Cele doua echipe au incheiat la egalitate meciul tur, la Ploiesti, scor 1-1.

Petrolul traverseaza o perioada pozitiva, cu trei victorii la rand in campionat si un singur gol primit in meciurile cu FC Arges, FC Voluntari si UTA.

Sepsi ocupa locul opt, la patru puncte in spatele Petrolului, echipa de pe locul sase. Covasnenii au intrerupt etapa trecuta la Pitesti (5-0 cu FC Arges) o serie de patru infrangeri la rand in campionat.

Intr-un clasament intocmit pe baza rezultatelor inregistrate pe propriul teren, Sepsi ocupa penultima pozitie, cu doar sapte puncte obtinuta in opt meciuri.

Doua victorii, un egal si cinci infrangeri au inregistrat cei de la Sepsi in fata fanilor de acasa. Echipa pregatita de Cristiano Bergodi a pierdut ultimele trei meciuri de pe teren propriu, cu Farul, FCSB si Universitatea Craiova.

Petrolul a castigat patru meciuri in deplasare si a pierdut in alte patru dispute. Ploiestenii s-au impus in ultima deplasare, 1-0 la Voluntari.

Sepsi are al treilea atac din campionat (26 de goluri marcate), dupa Farul (32) si CFR Cluj (26).

Echipele probabile

Sepsi: Niczuly – Dumitrescu, Balasa, Ninaj, M.Tamas – Rodriguez, Paun, Matei – Rondon, Safranko, Stefanescu.

Petrolul: Valceanu – Huja, Meijers, Santons – Grozav, Seto, Cebotaru, Jair, Ticu – Budescu, Cioiu.



Sepsi si Petrolul deschid etapa a 18-a. Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor