Liga 1

Sepsi - Poli Iasi 3-3. Lanterna rosie a egalat la ultima faza!

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial/

Etapa a 22-a din CASA Liga 1 a debutat, vineri seara, cu un meci spectaculos intre Sepsi Sf.Gheorghe, echipa aspiranta la un loc in playoff, si ultima clasata Poli Iasi.

Echipa din Copou a deschis scorul dupa numai doua minute prin Vega.

Un avantaj pe care Sepsi l-a spulberat pana la pauza in urma reusitelor lui Fulop, Safranko si Golofca.

Golul de 1-1 a fost marcat cu sansa din penalty de Fulop. O executie de la punctul cu var care le-a dat ceva emotii gazdelor, portarul Brinza fiind aproape sa pareze.

Safranko a punctat pentru 2-1 la un minut distanta de la golul egalizator. Reusita din centrarea lui Golofca, jucator care avea sa inscrie si el cu trei minute inaintea pauzei.

In partea secunda cei de la Poli Iasi au presat mai mult cautand revenirea in meci.

La putine momente de la intrarea in teren Calcan a reaprins partida cu un voleu spectaculos in minutul 77.

Poli Iasi a dat lovitura la ultima faza a meciului prin argentinianul Gaitan. Acesta a transformat in golul de 3-3 o minge complet ratata de Baxevanos.

Echipa din Copou ramane pe ultimul loc in clasament si ajunge la 50 de goluri primite in 22 de etape!

Cu punctul obtinut Sepsi isi consolideaza locul patru in ierarhie.

Caseta tehnica

Sepsi Sf. Gheorghe: Fejer – Deligiannidis, Bouhenna, Ninaj, M. Ştefănescu – Achahbar (Nouvier ’71), Eder Gonzales, L. Fulop – Golofca (Dumiter ’75), Safranko, Petrila (Tamas ’46). Antrenor: Leo Grozavu.

Poli Iaşi: Brînză – Onea, R. Popa, Mihalache, Buşu – Moisa (Vanzo ‘1, Zajmovic ’64), Gaitan, Passaglia – Popadiuc (Calcan ’73), Vega, D. Flores (Baxevanos ’65). Antrenor: Andrei Cristea.

Cartonaşe galbene: Safranko ’62, Gonzalez ’76, Ştefănescu ’89, Fejer ‘90+1 / Onea ’16, Passaglia ’25, Buşu ’87, Vega ‘89.



Sepsi - Poli Iasi 3-3. Lanterna rosie a egalat la ultima faza!