Liga 1

Sepsi o face KO pe ACS Poli Timisoara

Sursă foto: facebook.com/osksepsi

Etapa a 10-a din playout a debutat, marti dupa-amiaza, cu meciul dintre Sepsi Sf.Gheorghe si ACS Poli Timisoara, o partida castigata fara drept de apel de echipa covasneana, cu 3-0 (1-0).

Istvan Fulop a deschis scorul la ultima faza a primei reprize cu un sut imparabil din lovitura libera sau cel putin asa a fost pentru portarul timisorean Straton, tintuit pe linia portii.

Un gol venit in prelungirile unei reprize marcata de accidentarea lui Harut, jucator transportat de urgenta la spital dupa o lovitura primita in cap de la Kuku la un duel aerian.

Kuku a primit cartonasul rosu in acel minut 40 pentru interventia brutala si pentru ca a pus mana pe centralul Marcel Birsan incercand sa obtina explicatii.

La 0-0 gazdele ratasera cea mai mare ocazie in minutul 31, cand Seroni a respins in extremis de pe linia portii o minge trimisa de Hamed din apropiere.

Pe finalul meciului Sepsi s-a desprins pe tabela printr-un concurs favorabil de imprejurari. In minutul 73 Fulop e iertat de al doilea galben si implicit de eliminare dupa un fault asupra lui Canu.

Sapte minute mai tarziu Fulop face 2-0 pentru Sepsi cu un exterior din interiorul careului timisorean.

In minutul 83 Canu vede al doilea galben si este eliminat, restabilindu-se astfel echilibrul numeric. Din lovitura libera rezultata Tandia inscrie pentru 3-0 cu un sut deviat in propria poarta de Roman.

Astfel s-a scris istoria meciului de la Sf.Gheorghe, partida in urma careia Sepsi isi consolideaza locul trei in clasamentul din playout, in timp ce ACS Poli Timisoara ramane batuta in cuie pe locul 7 care duce direct in Liga 2.

Caseta tehnica

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly - Martinez, Viera, Ursu, Sato - I. Fulop , Ghinga - De Oliveira (Petrovikj '55), Tandia, Hamed (Dima '89) - Kuku. Antrenor: Eugen Neagoe.

ACS Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Cînu, Şeroni, Raţ - Vaşvari, A. Munteanu (Ciucur '62), Haruţ (Bîrnoi '42), M. Oliva (Enescu '79) - M. Roman, Drăghici. Antrenor: Adrian Neaga

Cartonaş galben: Petrovikj '71, Fulop '73, Tandi '90 / Cînu '45+2, '83.
 
Cartonaşe roşii: Kuku '41 / Cînu '83.

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan.



Sepsi o face KO pe ACS Poli Timisoara