Liga 1

Sepsi invinge Chindia si urca pe doi in playout. Mioveni, salvata de la retrogradare

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Echipa Sepsi Sf.Gheorghe s-a impus pe teren propriu in duelul cu Chindia Targoviste din etapa a 8-a in playout, scor 2-1 (0-0).

Aganovic a deschis scorul, in minutul 61, cu o reluare din cadere la pasa lui Stefanescu in fata portii.

Opt minute mai tarziu cei de la Chindia egalau prin Chamed, jucator care a profitat de o eroare comisa de Dimitrov si l-a invins pe Niczuly cu un sut din afara careului la coltul scurt.

Sepsi revenea la conducere dupa alte doua minute in urma unui contraatac finalizat de Golofca cu un sut din afara careului.

Gazdele au mai avut si o bara la sutul lui Barbut, cand tabela arata 1-0, in minutul 62.

Finalul n-a fost lipsit de tensiune, antrenorul gazdelor Cristiano Bergodi fiind eliminat cu rosu direct, dupa ce a intrat in teren sa-i ceara socoteala arbitrului Radu Petrescu pentru o faza banala petrecuta la limita terenului.

Sepsi urca pe doi in clasamentul din playout, cu 39 de puncte, la egalitate cu Rapid, formatie care primeste luni seara vizita celor de la FCU 1948 in Giulesti.

Chindia ramane pe locul 13 la un punct peste Dinamo si la cinci in urma celor de la CS Mioveni, formatie care se salveaza matematic de la retrogradare.

Caseta tehnica

Sepsi: Nizculy- Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Dumitrescu – Vasvari (Golofca ’62), N. Păun, Aganovici (Fofana ’85) – Bărbuţ (Askovski ’75), Tudorie (Luckassen ’62), Ştefănescu (I. Fulop ’85). Antrenor: Cristiano Bergodi;

Chindia: Căbuz – Butean (Celea ‘9), Căpuşă, Iacob, C. Dinu – Şerban (Ioniţă ’75), Dulca (Sila ’76), Passaglia, Popadiuc (Martac ’84) – Chamed (Cherchez ’84), D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Ştefănescu '33, Bălaşa ’71, Păun ‘90+5, Luckassen ‘90+6 / Şerban '34, Chamed ’72, Florea ‘90+1.

Arbitri: Radu Petrescu - Mircea Mihail Grigoriu, Radu Adrian Ghinguleac - Iulian Dima.



Sepsi invinge Chindia si urca pe doi in playout. Mioveni, salvata de la retrogradare