Liga 1

Se pregateste schimbul verii in fotbalul romanesc

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Cluburile FCSB si CS Universitatea Craiova ar putea face obiectul unui schimb spectaculos in pauza competitionala dintre sezoane.

Eddy Harlem Gnohere, jucator cazut in dizgratia conducerii de la FCSB, ar putea fi directionat catre Craiova, de unde in tabara ros-albastra ar urma sa ajunga Mihai Roman, anunta Antena Sport.

Cele doua cluburi s-au mai inteles in iarna si pentru schimbul Mihai Balasa – Tiago Ferreira, doar ca fundasul portughez a refuzat sa joace pentru FCSB si a ramas in Banie.

De mentionat ca relatia dintre cele doua cluburi s-a tensionat dupa ce bucurestenii au fortat aducerea portarului Andrei Vlad, o mutare de forta care le-a amintit oltenilor de rivalitatea cu echipele din Capitala.

Gnohere a marcat 6 goluri in actualul sezon de Liga 1, in timp ce Roman nu se poate lauda cu mai mult de 4 reusite, fiind in ultimii ani imprumutat de Craiova la ACS Poli Timisoara si FC Botosani.

FCSB se grabeste sa scape de Gnohere inainte ca acesta sa intre in ultimul an de contract.

Francezul a fost recent trecut in somaj tehnic, dupa ce a refuzat reducerea salariala propusa de club.Se pregateste schimbul verii in fotbalul romanesc