Liga 1

Scandal la Poli - Astra. Arbitrul Coltescu acuzat ca l-a injurat pe antrenorul oaspetilor

Un moment tensionat s-a petrecut in finalul primei reprize, dupa ce giurgiuvenii au solicitat al doilea galben si eliminarea lui Valentin Cretu la un fault asupra lui Alexandru Ionita.

Centralul Sebastian Coltescu l-a eliminat pe antrenorul Edi Iordanescu, insa acesta a refuzat intr-o prima faza sa paraseasca terenul.

Sub amenintarea suspendarii partidei, Iordanescu a luat in cele din urma drumul tribunei, insa la final giurgiuvenii l-au acuzat pe central de limbaj licentios.

Secundul Ionut Stelescu a povestit la Digi Sport ca in casca arbitrului de margine aflat in apropierea bancii de rezerve a Astrei s-ar fi auzit cum Coltescu il injura pe Iordanescu.

“In casca arbitrului de langa noi s-a auzit injuratura lui Coltescu. Cum sa-ti fie injurat antrenorul? Niciodata nu s-a mai intamplat sa aud asa ceva, nici macar la Liga a 4-a”, a spus secundul Astrei.

Acesta a mai adaugat spunand ca Astra va iesi din zona playoff-ului.

“Nu vom mai supara pe nimeni si vom fi lasati sa jucam”, a adaugat Stelescu.

Astra a pierdut la Timisoara in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Abang in prima repriza pentru cumul de cartonase galbene.

Primul fusese luat de camerunez pentru un fault in atac asupra lui Bocsan, iar al doilea pentru scoaterea lui Croitoru din joc.



Scandal la Poli - Astra. Arbitrul Coltescu acuzat ca l-a injurat pe antrenorul oaspetilor