Liga 1

Razvan Burleanu: ”Vom suspenda orice activitate din fotbal”

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a anuntat miercuri seara ca orice activitate din fotbalul romanesc va fi suspendata in eventualitatea aparitia primului caz de coronavirus la vreun jucator. 

"Suntem foarte îngrijoraţi pentru că punem înainte de toate sănătatea şi siguranţa jucătorilor noştri. Urmărim cu foarte mare îngrijorare tot ceea ce se întâmplă. Vom suspenda orice activitate fotbalistică din România dacă se va agrava situaţia", a declarat Razvan Burleanu la Digi Sport. 

Presedintele FRF a mai vorbit si despre aparitia unui scenariu legat de masurile guvernamentale.

"Lucrăm cu acest scenariu de a suspenda orice activitate fotbalistică în momentul în care autorităţile decid suspendarea activităţilor în spaţiul public. Vrem să nu contribuim la panica generală. Suntem într-un contact foarte strâns cu autorităţile. Dacă apare un caz de coronavirus în fotbal automat suspendăm toate competiţiile", a întărit Burleanu.

In acest moment fotbalul romanesc isi continua activitatea cu portile inchise, dupa ce Guvernul a dispus duminica, 8 martie, masura interzicerii adunarilor publice si private la 1000 de oameni. 

Masura a fost completata miercuri, 11 martie, cu masura restrangerii adunarilor publice la 100 de persoane. 



Razvan Burleanu: ”Vom suspenda orice activitate din fotbal”