Liga 1

Rapid si Farul au remizat in deschiderea etapei a 15-a. Mutu, nemultumit de rezultat

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Echipele Rapid Bucuresti si Farul Constanta au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), in partida care a deschis ultima etapa a turului de campionat in Liga 1.

Un rezultat care pastreaza diferenta de cinci puncte in favoarea echipei lui Gheorghe Hagi.

Farul a deschis scorul prin Denis Alibec, in minutul 20, dupa o diagonala din partea lui Grameni. Atacantul oaspetilor a finalizat cu un lob peste Moldovan iesit in intampinare.

Rapid a dominat teritorial jocul, dar egalarea a venit abia in partea secunda dupa o faza fixa. Ionita a centrat din lovitura libera si Sapunaru a inscris cu capul. O deviere pe spate care l-a surprins pe Aioani.

Giulestenii au fost aproape de golul doi, in minutul 67, cand sutul lui Albu de la marginea careului a intalnit transversala.

Cu cinci minute inaintea finalului a aparut controversa meciului. Emmers a trimis in poarta, insa golul belgianului a fost invalidat de arbitru dupa ce a revazut reluarea oficiala.

Istvan Kovacs a observat pe reluare un hent anterior comis de Albu.

Astfel s-a incheiat 1-1, un rezultat care l-a nemultumit pe Adrian Mutu.

“Sunt nemultumit de rezultat, multumit de jocul echipei. Pacat! Insa stim ca la finalizare trebuie sa lucram mai mult. Din pacate nu am reusit sa castigam meciul asta, pentru ca meritam.

“Chiar daca a existat un echilibru la nivel de faze, au dat un gol pe o pasa in adancime foarte frumoasa, dar daca dadeam gol in minutul 2, astfel era. Am dominat meciul de la cap la coada. Diferenta s-a facut in fata portii”, a declarat Mutu dupa meci.

Caseta tehnica

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 78), Al. Ioniţă II. Antrenor: Adrian Mutu.

Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Băluţă (Torje 65), Grameni (Casap 66) - Alibec, L. Munteanu (Corinus 79), Pitu (Doukoure 46). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: D. Grigore 80 / Alibec 49, Kiki 53, Grameni 64.

Arbitri: Kovacs Istvan - Artene Ovidiu, Marica Mihai Marius.



Rapid si Farul au remizat in deschiderea etapei a 15-a. Mutu, nemultumit de rezultat